Frisk og sommerlig fromasjkake på sukkerbunn, toppet med rød gele.
Dekoreres med sjokoladepynt og marsipanroser.
Rund kake (12-14 / 18-20 pers) lages på glutenfri sukkerbunn.
Rund kake: (12-14 / 18-20 pers): Melk, egg.
Mandler, soya (i pynt)
Firkantet kake (30-45-60 pers): Egg, hvete, melk, soya.
Mandler (i pynt)
Frisk og sommerlig fromasjkake på sukkerbunn, toppet med rød gele.
Dekoreres med sjokoladepynt og marsipanroser.
Rund kake (12-14 / 18-20 pers) lages på glutenfri sukkerbunn.
Rund kake: (12-14 / 18-20 pers): Melk, egg.
Mandler, soya (i pynt)
Firkantet kake (30-45-60 pers): Egg, hvete, melk, soya.
Mandler (i pynt)